Integrale Veiligheidcommissie

Integrale Veiligheidcommissie

De Integrale Veiligheidcommissie zet zich in voor de belangen van Integrale Veiligheid studenten binnen Studiegenootschap Trias Politica!

Om je een beeld te geven wat de Integrale Veiligheidcommissie voor je kan betekenen, volgt hier een overzicht wat de commissie in de loop der jaren zoal heeft georganiseerd:
- een gastcollege verzorgd door de AIVD;
- een gastcollege verzorgd door de brandweer & politie;
- een bezoek aan de beveiliging van de Tweede Kamer;
- een bezoek aan de Penitentiaire Inrichting in Almere;
- een bezoek aan de luchtmachtbasis in Leeuwarden;
- een bezoek aan het Korps Mariniers.

Dit is slechts een kleine greep uit de activiteiten. Je kunt jezelf verrijken door aan deze activiteiten deel te nemen. En zelfs als lid van het Studiegenootschap onderdeel uitmaken van deze commissie, om zo naast de studie extra ervaring op te doen en jezelf op die manier te ontwikkelen!

Wat doet de Integrale Veiligheidcommissie?
De Integrale Veiligheidcommissie is één van de studiecommissies van het Studiegenootschap. De commissie organiseert activiteiten, zoals workshops, lezingen en gastcolleges gericht op de Integrale Veiligheid studenten. Alle studenten van alle opleidingen zijn zeer welkom bij de gastcolleges die georganiseerd worden! Het doel van de studiecommissies is het aanbieden van verdieping naast de reguliere studie.

IV_com.JPG
Integrale Veiligheidcommissie

Integrale Veiligheidcommissie

Jade Krake (2017) Assessor
Anouk Krist (2016) Commissielid
Rens Kuitert (2017) Commissielid
Suzanne Marin (2014) Commissielid