Redactiecommissie

Redactiecommissie

De Redactiecommissie is verantwoordelijk voor het blad van het genootschap, in dit geval de Opinio! De Opinio doet verslag van de recente activiteiten die georganiseerd zijn door het genootschap. Daarnaast kan je er opiniestukken en andere zaken in vinden. Ben je creatief met woorden en breng je graag nieuws naar de mensen? Dan is deze commissie uitermate geschikt voor jou! De meest recente Opinio kun je bekijken door op de button hieronder te klikken.


Wat doet de Redactiecommissie?
De Redactiecommissie heeft de eer om ieder kwartaal het blad van het genootschap te mogen maken. De Opinio, zoals het blad heet, heeft nogal een transformatie meegemaakt de afgelopen jaren. Nu is het aan de toekomstige commissies de taak om dit voort te zetten. De Opinio bevat iedere keer onderwerpen die van toepassing zijn op de opleidingen van de Thorbecke Academie en HBO-Rechten. Denk hierbij aan interviews met succesvolle mensen uit het toekomstige werkveld en opiniestukken van docenten. Daarnaast staan er stukken in over activiteiten die door het genootschap georganiseerd worden, zoals artikelen van werkbezoeken, gastcolleges of andere activiteiten. Daarnaast mogen de deegroller en de befaamde en gevreesde quotes natuurlijk niet ontbreken.

Belangrijke eisen voor een goedwerkende commissie zijn: goed plannen van de deadlines, in de gaten houden wanneer commissies activiteiten plannen en het selecteren van mensen die stukken kunnen schrijven over deze activiteiten. Een voordeel van de commissie is dat als je nu nog niet zo goed bent in deze dingen, je dat heel snel gaat leren, omdat het je jezelf anders in de vingers snijd. Maar natuurlijk is ook gezelligheid binnen de commissie van levensbelang! Zelf schrijven voor de Opinio als je in de commissie zit, mag uiteraard ook. Als jij zin hebt in een gezellige en leerzame uitdaging, dan is de commissie zeker iets voor jou!

Button_Opinio.png

Redactiecommissie

Jeroen Bos (2018) Commissielid
Marjel van Buren (2018) Assessor
Myrddin Sigurd Valdemar Isidora (2018) Commissielid
Marloes van Loon (2016) Commissielid
Puck van der Meulen (2018) Commissielid
Kristina Schneider (2018) Commissielid