Welkom!

Studiegenootschap Trias Politica is het genootschap dat zich inzet om de studiebelangen van de studenten van de Thorbecke Academie zo goed mogelijk te behartigen. Het Studiegenootschap biedt voldoende studie gerelateerde activiteiten aan voor haar leden, maar ook de mogelijkheid om binnen de organisatie van het Studiegenootschap verantwoordelijkheid te dragen.

Door studenten een warm nest te bieden en te stimuleren om zichzelf te ontplooien, is het genootschap de ideale plaats om naast de studie net dat beetje extra uit de studie/studententijd te halen.


Lees hier ervaringen van leden!

Zoë de Ruijter (20)

Lid zijn van Trias Politica is voor mij een verrijking van mijn studie. Nieuw zijn in een onbekende stad vond ik heel spannend. Door Trias leerde ik al snel mensen en de stad kennen.  Nu ik in mijn derde jaar zit en mij thuis voel in Leeuwarden haal ik nog steeds veel plezier uit Trias. De gastcolleges zorgen voor verdieping en de borrels voor wat ontspanning. Mijn studententijd zou niet hetzelfde zijn geweest zonder Trias Politica.

ervaring_zoe_2.jpg


ervaring_Nordin_2.png

Nordin Orth (20)

Mijn naam is Nordin, ik ben sinds kort lid van het Studiegenootschap Trias Politica. Na vijf jaar zandkorrels tellen op Curaçao ben ik weer neergestreken in het koude Nederland. Sjaal om muts op handschoenen aan en gaan, althans dat dacht ik. Nadat ik mij had ingeschreven als lid van het Studiegenootschap Trias Politica werd mijn gevoelstemperatuur net een stukje warmer, ik kon mijn sjaal af doen en in de plaats daarvan mijn das om doen. Trias is voor mij de perfecte toevoeging aan mijn studie. De combinatie van gastcolleges, Algemene Ledenvergaderingen en gezelligheid sprak mij enorm aan. Het vleugje formaliteit was alsmede reden voor mijn inschrijving. Ik probeer tegenwoordig actief te zijn doormiddel van mijn deelname aan verschillende commissies wat ik uiteraard met alle plezier doe.ervaringen_Meike_2.png

Meike Halbesma (17)

Sinds kort ben ik lid van Studiegenootschap Trias Politica en ik ervaar dit als een waardevolle toevoeging aan mijn studententijd. Ik heb leuke mensen ontmoet, interessante gastcolleges mogen bijwonen en bruisende borrels gehad. Omdat ik nog wat jonger ben en nog niemand kende, vond ik het best spannend om op introductieweek te gaan. Achteraf gezien is deze spanning onnodig geweest: ik heb een hele leuke tijd gehad. Doordat ik dit jaar Assessor ben en in een commissie zit heb ik de mogelijkheid om, ook als persoon, door te groeien binnen ons mooie Studiegenootschap. Ik voel me bevoorrecht met deze kans.