Borrel bekendmaking thema Lustrumgala

Over dit evenement

Categorie
Kroegcommissie
Organisator
Lustrumcommissie
Datum en tijd
29 apr. 2021 20:00 - 23:00
Locatie
Teams

In de week van 27 september tot 1 oktober viert Trias Politica het twintig jarig bestaan van ons prachtige Genootschap. Gedurende de week worden bijzondere en feestelijke gastcolleges, activiteiten, borrels en afsluitend HET gala georganiseerd. Iets waar we met elkaar naar toe werken en bovenal naar uitkijken. 

 

Om het thema en de locatie voor het Lustrumgala op feestelijke wijze te onthullen, nodigt de Lustrumcommissie u allemaal uit om op donderdag 29 april om 20.00 uur aanwezig te zijn bij de eerste Lustrumborrel van het jaar. 

Onder het genot van een of meerdere cocktails starten wij de avond om 20.00 uur, hiervoor kunt u zelf aan de slag gaan of u kunt het cocktailpakket voor maar €9,50 euro bestellen. Dit pakketje bestaat uit drie cocktails en zal de dag zelf worden bezorgd aan iedereen woonachtig in Leeuwarden. Het bestellen van het cocktailpakket doet u door te reageren op de mail of een berichtje te sturen naar 0618132475 met de volgende informatie:

- Naam;
- Adres;
- Telefoonnummer;
- Hoeveelheid pakketjes;

Het bestellen van het pakketje kan tot en met zondag 25 april. 

Wij vragen u om zelf te zorgen voor, glazen, ijsblokjes en 100 ml suikerwater (100 gram suiker oplossen in 100 ml warm water en dan laten afkoelen).

 

Wilt u ook graag een cocktail pakketje ontvangen maar woont u niet in Leeuwarden? Neem dan contact op met de Lustrumcommissie door te reageren op deze mail of door een berichtje te sturen naar 0618132475.

De link van de borrel wordt op een later moment naar u toegestuurd. 

 

Wij zien u allemaal graag 29 april om 20.00 uur. Hopelijk tot dan!