Trias week

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Senaat Praesidium Van Buren
Vanaf
10 feb. 2020 00:00:00
Tot
14 feb. 2020 00:00:00

Van 10 tot 14 februari zal er een ware Trias week plaatsvinden. In deze week zullen veel activiteiten van verschillende commissies aan bod komen.

Maandag:

Op de maandag gaan we rustig van start om ons zo klaar te maken voor de drukke week. Het Praesidium zal voor lekkernijen in de Leuterij zorgen om de week goed te starten.

Dinsdag:

Op de dinsdag kan de Trias week pas echt van start gaan. De dag begint om 13:00 met een gastcollege vanuit de Integrale Veiligheidskundecommissie. Verdere details hiervan zult u op een later moment krijgen.

Na het gastcollege zal er vanuit de Leden Activiteitencommissie een ouderwetse spelletjesmiddag georganiseerd worden van 15.00 uur tot 17.30. De LAC zal uiteraard voor een aantal spellen zorgen, maar als u zelf nog leuke spellen heeft kunt u die natuurlijk meenemen. Als klap op de vuurpijl zal de LAC tijdens deze spelletjesmiddag het Jachtseizoen organiseren

Na de spelletjesmiddag gaan we aansluitend dineren bij de Lachende Koe, dit rond 18:30. Hiervoor kunt u zich natuurlijk aanmelden bij algemeenbestuurslid@sgtriaspolitica.nl. In de avond zal er vanaf 21:00 een borrel plaatsvinden in onze vertrouwde kroeg ‘1848’. Tijdens deze borrel zal er een biercantus plaatsvinden, hiervoor kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar kroeg@sgtriaspolitica.nl.

Woensdag:

Op de woensdag gaan de activiteiten gewoon gestaag door. Om 12:30 bent u welkom voor een gastcollege vanuit de European Studiescommissie. Afgestuurd European Studies student en Trias alumnus Jelle Snippe komt spreken over zijn persoonlijke studieloopbaan, hoe hij European Studies heeft ervaren, hoe hij bij en aan zijn stage kwam en waarom en door wie afgestuurde European Studies studenten gewild zijn.

Om even bij te komen van alle activiteiten kunt u in de avond een frisse duik nemen met de Sportcommissie. Van 19:30 tot 22:00 zal er gezwommen worden bij zwembad de Blauwe Golf aan de Jelsumerstraat 12, de kosten voor het zwemmen bedragen 6 euro.

Donderdag:

Op de donderdag staat de tweede Thorbeckedag voor u klaar. De Thorbeckedag staat deze keer in het teken van Integrale Veiligheidskunde. De Thorbeckedag zal plaatsvinden in het auditorium (A1.025) van 13:00 tot 16:00. Op deze dag komt Kenny Dumont en hij gaat vertellen over zijn werk in het Midden-Oosten. Verder zal de dag in het thema van internationalisering staan en de overige invulling van de dag krijgt u op een later moment te horen.

Vrijdag:

Op vrijdag organiseert de Bestuurskundecommissie een discussiecollege met Paul Tang.  De heer Tang is een Europarlementariër van de PvdA namens Nederland. De heer Tang neemt het in Europa op tegen belastingontduikers en pleit onder meer voor sustainable investments. Het discussiecollege zal van 15:00 tot 16:30 plaatsvinden in B0080.

Aangezien deze dag Valentijnsdag is zal hier natuurlijk ook expliciet aandacht aan worden besteed. Zo zal de Redactiecommissie een special edition van de Opinio uitbrengen in het kader van Valentijnsdag. Verder kunt u voor 8 februari een roos bestellen voor 2 euro door een mail te sturen naar matcie@sgtriaspolitica.nl. Deze rozen zullen op Valentijnsdag worden uitgedeeld.

Om de Trias week goed af te sluiten zal er aansluitend na het discussiecollege een vrijdagmiddagborrel zijn. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

De commissies en het Praesidium kijken uit naar de Trias week en hopen u bij zoveel mogelijk activiteiten te zien.

 

Namens de betrokken commissies en het Praesidium,

Met vriendelijke groet,

Anna de Vries

Vice-Praeses der Studiegenootschap Trias Politica