Boekenverkoop

Welkom op de pagina voor de boekenverkoop van Studiegenootschap Trias Politica. Deze pagina bevat informatie betreffende de boekenverkoop van de NHL Stenden Hogeschool. Je wordt geïnformeerd over hoe je boeken kunt bestellen en er wordt uitgelegd waarvoor Studiegenootschap Trias Politica staat.

Studiegenootschap Trias Politica is een studiegenootschap dat gelieerd is aan de Thorbecke Academie, dit is een instituut binnen de NHL Stenden Hogeschool. Het Studiegenootschap zet zich in om de studiebelangen van de studenten te behartigen.

Het Genootschap heeft als doel om (aankomende) studenten op een gemakkelijke wijze te voorzien van de benodigde studieboeken. Sinds 2005 is er een samenwerkingsverband tussen StudyStore en Studiegenootschap Trias Politica om studieboeken aan te bieden. De boekenlijsten die aangeboden worden, zijn door de NHL Stenden Hogeschool samengesteld. Daardoor bent je verzekerd van de juiste boeken!

Als lid zijnde van S.G. Trias Politica kunnen wij onze leden 5% korting aanbieden. In de webshop is er mogelijkheid om direct lid te worden van S.G. Trias Politica, waardoor je recht krijgt op de 5% korting.

Het bestellen werkt heel simpel:
Door op onderstaande button te klikken, wordt je doorverwezen naar de webshop van Studiegenootschap Trias Politica. Daar vul je de juiste gegevens in betreffende de opleiding en dan krijg je automatisch de juiste boekenlijsten. De bezorgde boeken worden snel en gemakkelijk thuis afgeleverd!

Kortom bestellen bij Studiegenootschap Trias Politica betekent voor jou:
- 5% korting op je studieboeken
- Altijd de juiste studieboeken
- Alles in één pakket

Button_Studieboeken.png