Sponsoren

Sponsoren

Deze pagina is toegewijd aan de Sponsoren van Studiegenootschap Trias Politica, omdat ook zij ons helpen met de studietijd in Leeuwarden mooier te maken dan het al is. 

Studiegenootschap Trias Politica vindt haar Sponsoren dusdanig belangrijk dat er ieder jaar een Sponsorencommissie wordt aangesteld die iedere maand in overleg treedt met de andere commissies in de Senaat. Meer informatie hierover kunt u vinden bij de 'Commissies'.

Hieronder vindt u een opsomming van al onze Sponsoren, op de volgende pagina's kan u vinden waar Trias Politica voor staat, wat we u te bieden hebben als Sponsor en waar u contact met ons kan opnemen.

Huidige Sponsoren van Studiegenootschap Trias Politica: 

Thorbecke_logo.png

Thorbecke Academie

De Thorbecke Academie is het eerste instituut dat opleidingen aanbood op het gebied van overheidsmanagement en staat hoog aangeschreven in bestuurlijke kringen. De Thorbecke Academie is onderdeel van NHL Hogeschool en bestaat op september 2016 reeds 30 jaar! Studenten van de Thorbecke Academie zijn erg betrokken. Oud-studenten hebben mooie carrières en zijn onder andere werkzaam als beleidsmanager, veiligheidscoördinator of politicus. De sfeer op de Thorbecke Academie wordt door de studenten als zeer prettig ervaren.

Kijk voor meer informatie op: http://www.thorbeckeacademie.nlDe Scamele

De gezelligste bruine kroeg in de binnenstad van Leeuwarden! 

Kijk voor meer informatie op: https://www.scamele.nl/

Scamele_logo.pnglogo1-277x300.png

Eetcafé De Lachende Koe Leeuwarden

Gevestigd in het gezellige stadscentrum van de bruisende stad Leeuwarden, kunt u het gezellige, laagdrempelige eetcafé De Lachende Koe binnenwandelen voor een hapje en een drankje. Een eetcafé waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Het populaire ‘In-Koe-Sief’ menu, waarbij je voor een vast bedrag een twee- of drie-gangendiner van de kaart eet en daarbij onbeperkt fris, tapbier en wijn mag drinken, is een daverend succes.

Kijk voor meer informatie op: https://www.delachendekoegroep.nl/lachende-koe-leeuwarden/


Café De Ouwe Stoep

Het gezelligste én meest sexy café van Leeuwarden en omstreken. En omstreken, en omstreken én omstreken...

De_Ouwe_Stoep.jpgKantelaar_logo.jpg

Café De Kantelaar

Bite, Borrel en Beleving. Dat is waar het in de Kantelaar om draait. Overdag of ’s avonds een hapje en een drankje, ’s avonds feest.

De Kantelaar brengt het bruin café en het danscafé samen, een mooie combinatie. Kom langs, geniet van een hapje en een drankje, en laat uw avond lekker gebeuren….

Kijk voor meer informatie op: http://dekantelaar.cafe/


Milano Menswear

Gevestigd aan over de Kelders 20 in Leeuwarden, vind u de moderne italiaanse herenkledingwinkel Milano Menswear. Ze bieden een moderne, Italiaanse collectie “Business”, “Smart casual” en “ Casual” herenkleding tegen aantrekkelijke prijzen! En leden van Trias krijgen maarliefst 10% korting op de gehele collectie!

IMG_2077.jpg