Sponsoren

Sponsoren

Deze pagina is toegewijd aan de Sponsoren van Studiegenootschap Trias Politica, omdat ook zij ons helpen met de studietijd in Leeuwarden mooier te maken dan het al is. 

Studiegenootschap Trias Politica vindt haar Sponsoren dusdanig belangrijk dat er ieder jaar een Sponsorencommissie wordt aangesteld die iedere maand in overleg treedt met de andere commissies in de Senaat. Meer informatie hierover kunt u vinden bij de 'Commissies'.

Hieronder vindt u een opsomming van al onze Sponsoren, op de volgende pagina's kan u vinden waar Trias Politica voor staat, wat we u te bieden hebben als Sponsor en waar u contact met ons kan opnemen.

Huidige Sponsoren van Studiegenootschap Trias Politica: 

Thorbecke_logo.jpg

Thorbecke Academie

De Thorbecke Academie is het eerste instituut dat opleidingen aanbood op het gebied van overheidsmanagement en staat hoog aangeschreven in bestuurlijke kringen. De Thorbecke Academie is onderdeel van NHL Hogeschool en bestaat op september 2016 reeds 30 jaar! Studenten van de Thorbecke Academie zijn erg betrokken. Oud-studenten hebben mooie carrières en zijn onder andere werkzaam als beleidsmanager, veiligheidscoördinator of politicus. De sfeer op de Thorbecke Academie wordt door de studenten als zeer prettig ervaren.

Kijk voor meer informatie op: http://www.thorbeckeacademie.nl

Studystore

Dé shop voor studerend Nederland. Makkelijk studieboeken voor HBO en universiteit bestellen. Scherp geprijsd. Gratis thuisbezorgd. Ook in- en verkoop van 2e hands.

Kijk voor meer informatie op: https://www.studystore.nl/

Of neem een kijkje op onze webpagina 'boekenverkoop'.

STUDYSTORE_LOGO_CMYK-01.jpg
23795322_1774261789258689_3760076225106818636_n.png

De Scamele

De gezelligste bruine kroeg in de binnenstad van Leeuwarden! 

Kijk voor meer informatie op: https://www.scamele.nl/

Campus Café

Campus Café is een Grand Café op de Kenniscampus in Leeuwarden (bij NHL en Stenden). Het is gevestigd in het Bewegingscentrum en is er voor studenten, docenten, bezoekers van het Bewegingscentrum en de campus, sporters, wandelaars, voorbijgangers en buurtgenoten. Kortom voor iedereen. 

Het menu wordt zoveel mogelijk bepaald door verse producten en ingrediënten uit de regio. Premium koffie en thee is een van de specialiteiten. U kunt er terecht van ontbijt tot diner, maar ook voor gezellig een drankje nemen binnen of op het terras en onder het genot van een van onze mooie borrelplankjes.
Kijk voor meer informatie op: https://www.campuscafeleeuwarden.nl/

Logo_Campus_Cafe3.png
logo1-277x300.png

Eetcafé De Lachende Koe Leeuwarden

Gevestigd in het gezellige stadscentrum van de bruisende stad Leeuwarden, kunt u het gezellige, laagdrempelige eetcafé De Lachende Koe binnenwandelen voor een hapje en een drankje. Een eetcafé waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Het populaire ‘In-Koe-Sief’ menu, waarbij je voor een vast bedrag een twee- of drie-gangendiner van de kaart eet en daarbij onbeperkt fris, tapbier en wijn mag drinken, is een daverend succes.

Kijk voor meer informatie op: https://www.delachendekoegroep.nl/lachende-koe-leeuwarden/

Café De Ouwe Stoep

Het gezelligste én meest sexy café van Leeuwarden en omstreken. En omstreken, en omstreken én omstreken...

De_Ouwe_Stoep.jpg
56700a3595e28.png

Café De Kantelaar

Bite, Borrel en Beleving. Dat is waar het in de Kantelaar om draait. Overdag of ’s avonds een hapje en een drankje, ’s avonds feest.

De Kantelaar brengt het bruin café en het danscafé samen, een mooie combinatie. Kom langs, geniet van een hapje en een drankje, en laat uw avond lekker gebeuren….

Kijk voor meer informatie op: http://dekantelaar.cafe/

Mise en Place

Professionele talenten met een passie voor horeca en hospitality! De leukste bijbaan in de horeca, keuken en op events.

Kijk voor meer informatie op: https://miseenplace.nl/

Mise-en-Place-logo-zwart-2x.png
Unknown

Wijnpakhuis.nl

Dé online wijnwinkel voor heel Nederland, dus voor iedereen een goed glas wijn. 

Kijk voor meer informatie op: https://wijnpakhuis.nl/

Dé studentenkortingspas voor korting in 20 steden door heel Nederland. 

Kijk voor meer informatie op: https://www.knaek.nl/

Knaek.jpeg