Trias highlights

Introductieweek:

Ieder jaar organiseert Trias Politica de bekende introductieweek voor alle nieuwe studenten van de Thorbecke Academie. Tijdens de Introductieweek is er de kans om je medestudenten te leren kennen voor het schooljaar. Naast het organiseren van studie-gerelateerde activiteiten zoals gastsprekers, simulaties en kennismaking met docenten, is er ook veel ruimte voor kennismakingsactiviteiten zoals een spelletjesmiddag, een pubquiz, een eindfeest en natuurlijk ontbijt, lunch en diner! Zien we je dit jaar in Bant?

1.png


1.png

Alumniweekend:

Ieder jaar heeft onze Alumnicommissie de taak om Alumni en Eerste- en Ouderejaars dichter bij elkaar te brengen. Dit wordt gedaan door het organiseren van ons jaarlijkse Alumniweekend. Hier kom je met Alumni samen op één locatie om elkaar beter te leren kennen. Een weekend met gezelligheid, bomvol lol en activiteiten zoals bingo, bierrace, een dropping en sing-a-long!


Buitenlandse reis:

Elk jaar organiseert de Reiscommissie een buitenlandse reis. De commissie zorgt ervoor dat de leden culturele bezienswaardigheden bezoeken, maar ook dat de leden de mogelijkheid krijgen om de stad te verkennen. Bovendien is de buitenlandse reis dé perfecte mogelijkheid om een hechtere band te vormen met je mede-leden. Afgelopen jaren zijn de leden onder andere naar Barcelona, Wenen en Antwerpen afgereisd. Trias Politica kijkt uit naar de vele reizen die er in de toekomst gepland zullen worden!

2.png


5.png

Gala's:

Trias Politica streeft ernaar om elk jaar een gala te organiseren. Dit kan verschillende vormen hebben: in het jaar 2022-2023 werd er een Valentijnsgala en een Benefietgala georganiseerd! De Benefietgala's worden ook altijd voor een goed doel georganiseerd, met een bijpassende veiling om geld in te zamelen. Een avond met classy outfits, mooie jurken en natuurlijk veel gezelligheid met elkaar!


Paasbrunch:

Wanneer de natuur langzaam weer in bloei komt en het voorjaar in aantocht is, is het voor de leden van Trias Politica weer tijd voor de jaarlijkse paasbrunch! Tijdens de paasbrunch komen alle leden samen en kan er genoten worden vanheerlijke (paas)hapjes en drankjes die door iedereen worden meegenomen en met elkaar worden gedeeld. Verder is ook de enige echte Trias Politica Paashaas aanwezig tijdens de gezellige brunch die heel misschien nog wat paaseieren heeft verstopt.

3.png


7.png

Beach Party:

Elk jaar is het een bekend begrip: de Beach party! Door de kroegcommissie wordt elk jaar onze kroeg versierd (je zou bijna denken dat je in Malibu bent). Met cocktails, veel drankjes en zomerse outfits dromen we met z'n allen over de aankomende zomer!


Leeuwarder Studentenkampioenschap Veldvoetbal:

Het Leeuwarder Studentkampioenschap Veldvoetbal is een prachtig evenement om met je vrienden van Trias Politica op het voetbalveld de strijd met andere verenigingen aan te gaan! Samen met je team speel je tegen andere teams van zeven studenten terwijl de supporters van Trias Politica je aanmoedigen. Na het toernooi is er een gezellige borrel om winst te vieren of je verlies te delen!

4.png


5.png

Trias in Congres:

Ieder jaar wordt door het Praesidium een dag georganiseerd dat in teken staat van nieuwe dingen leren. Deze dag heet Trias in Congres: gastsprekers, debatten, activiteiten om elkaar te leren kennen en om te netwerken! Bijna elk jaar zitten we voor ons Congres in het gemeentehuis in Leeuwarden, authentieker dan dat wordt het niet!


Aprés-ski Borrel:

Jaarlijks in de zomer maken we het nog een stukje heter met sjaals, mutsen, skibrillen, en dikke kleding. Onze aprés-ski borrel is elk jaar weer een leuk spektakel. Net als de Beach party, wordt dit themafeest in het verkeerde seizoen gevierd. Met heerlijke biertjes na een dagje skiën en de foute muziek.
Zien wij jou bij de volgende aprés-ski borrel?

6.png


Kopie_van_Ontwerp_zonder_titel_1.png

TA-dagen:

 Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met de Academie en worden dus ook groots bezocht. Elke keer is de opstelling anders: de ene keer is het een klassieke opstelling met meerdere gastsprekers en draait het vooral om informatie, de andere keer is het meer interactief; Alles kan! 

Ook ontmoet je veel mensen uit het werkveld en kan je dus lekker netwerken voor een eventuele stage, of zelfs een baan. Elke dag sluit bijna altijd af met een gezellige borrel.