3.png

Welkom bij Trias Politica 

Studiegenootschap Trias Politica is het genootschap dat zich inzet om de studiebelangen van de studenten van de Thorbecke Academie zo goed mogelijk te behartigen. Het Studiegenootschap biedt studiegerelateerde activiteiten, sportactiviteiten, borrels en leuke tripjes naar binnen- en buitenland aan voor haar leden, maar ook de mogelijkheid om binnen de organisatie van het Studiegenootschap verantwoordelijkheid te dragen en ervaringen op te doen. 

Trias Politica biedt studenten een fijne plek zonder verplichtingen of ontgroeningen om te leren en te groeien. Ook is het genootschap de ideale plek om net dat beetje extra uit jouw studie en studententijd te halen.

Lees hier meer!


Opleidingsinformatie

Als Studiegenootschap van de Thorbecke Academie vinden wij het belangrijk dat de vier bijhorende studies centraal staan. Zo bieden wij naast interessante gastcolleges van gastsprekers zoals Diederik Samson, Reinder Blaauw en Aukje de Vries, ook bijlessen en samenvattingen aan. S.G. Trias Politica is er om jou een steuntje in de rug te geven, zowel voor je studie als voor de sociale kant van je studietijd!

De Thorbecke Academie is gevestigd in Leeuwarden en Assen. S.G. Trias Politica is in beide steden actief, op die manier zetten wij ons voor alle Thorbecke studies in.

Lees hier meer!

1.png


2.png

Introductieweek


Begin je aankomend studiejaar aan de Thorbecke Academie of ben je in februari gestart? Dan is dit jouw uitnodiging om deel te nemen aan de introductieweek van S.G. Trias Politica! De introductieweek vindt plaats op vakantiepark De Eigen Wijze in Bant, in de laatste week van de zomervakantie. Er staat een gevarieerd programma voor je klaar, met gezellige borrels, sportieve activiteiten en boeiende gastcolleges. Dit is dé kans om alvast kennis te maken met je nieuwe klasgenoten en de wereld van jouw opleiding.

De introductieweek van S.G. Trias Politica is niet alleen een introductie tot jouw opleiding, maar ook een onvergetelijke ervaring waarin vriendschappen worden gemaakt en de basis wordt gelegd voor een succesvolle en plezierige studietijd. Mis deze gelegenheid niet om je studentenleven op een bruisende manier te beginnen!

Lees hier meer!


Trias highlights

Als Studiegenootschap Trias Politica hebben wij natuurlijk super veel leuke activiteiten door het hele jaar heen, die we hier speciaal in het zonnetje hebben gezet.

Van volledige informatieve dagen vol gastcollege's en simulaties, tot bijzondere themaborrels, gala's en nog heel veel meer!

Maar wat zijn de leukste en beste activiteiten? hier hebben we een opsomming gemaakt van een paar activiteiten die je niet wilt missen!

lees hier meer!

5.png


3.png

Schrijf je in!

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Bijlessen;
  • Gastcolleges;
  • Dropbox vol samenvattingen;
  • Sportactiviteiten;
  • Borrels;
  • Breed netwerk.

Schrijf je hier in!


Home.png
Home.png
7ECA9FDE-CBFF-4E3A-818B-004E745731AE.png