Introductieweek

Ga je aankomend schooljaar studeren aan de Thorbecke Academie van NHL-Stenden in Leeuwarden? Wil je graag nieuwe medestudenten leren kennen? Geef je dan op voor de introductieweek van S.G. Trias Politica! De introductieweek zal plaatsvinden van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus in Bant

Foto_introductieweek.png
Foto_introductieweek_2.png

Tijdens de introductieweek zal je door middel van leuke activiteiten je nieuwe medestudenten leren kennen. We gaan onder andere kennismaking spelletjes doen en een pub quiz! Daarnaast worden er ook gastsprekers uitgenodigd die komen vertellen over het toekomstige werkveld. Tot slot sluiten wij de week knallend af met een groot eindfeest in club Chez! 


Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Meld je alvast aan via intro@sgtriaspolitica.nl! Dan krijg je zodra de inschrijvingen open gaan direct een inschrijfformulier toegestuurd. Mocht je nog meer vragen hebben dan kan je die stellen via een Facebook bericht, een mailtje of via een bericht naar 06 238 456 65. (intro@sgtriaspolitica.nl).

Hopelijk zien we je dan!

Namens de Introductiecommissie,

Iris van Kuik

IMG-20190522-WA0015.jpg